Enveisbillett ut av komfortsonen!

Når skal vi egentlig kvitte oss med Jantelovens prinsipper og moralske standpunkter? Mitt oppgjør starter her. Mitt første innlegg på denne bloggen vil vemodig symbolisere mitt takk og farvel til det som for meg har vært mitt tankesett hele livet – ikke tro du er noe!

Ja, hvem tror du egentlig at du er? Introduksjonen til dette semesteret fikk meg til å tenke over nettopp dette. Når man ser seg rundt og får øye på i overkant av 60 motiverte medstudenter er lett å spørre seg selv “hvem er jeg”, eller “hvordan er jeg unik”. Gjennom bloggen vil jeg gjøre meg synlig og det vil være en viktig bidragsyter for utvikling av min identitet. Både forhåpningsfull og av reell frykt blir jeg nødt til å tre ut av den trygge komfortsonen gjennom å dele ting jeg ikke kan. Hvordan er jeg kvalifisert til å skrive noe om et tema jeg knapt har hørt før, og hvem ønsker å lese mitt bidrag? For å sette det på spissen kan vi sammenligne det med låsen du hadde på dagboken – nåde de som fikk tak på innholdet. Hvis vi snur på flisa var det jo ingenting som var mer interessant enn å få innsikt klassekameratens dagbok. Gjennom denne bloggen vil jeg tre nøkkelen i låsen og dele innholdet med deg som leser dette, og resten av verden.

Bilde lenke

Det sies at vi vil se større endringer de neste ti årene enn vi har sett de foregåtte 100 når det gjelder teknologi og digital utvikling. Denne utviklingen vil jeg også se i meg selv, både personlig og faglig. Å møte faglige utfordringer knyttet til digital markedsføring vil gi meg innsikt og forståelse i nyttige verktøy og gi meg kunnskap å bygge videre på. Min personlige utvikling starter imidlertid nettopp her gjennom dette innlegget.
/Natalie

2 thoughts on “Enveisbillett ut av komfortsonen!

  1. Du fanger lesere med overskriften din Natalie og du viser at du VIL noe. Dette formidler du også på en troverdig måte, noe som viser at du har mer enn nok å fare med for å bli en god faglig formidler. Fag er det letteste du kan lære deg, det er vanskeligere å bli en god skribent, men det har du jo inne 🙂
    Fordi du sendte lenke + @arnek på Twitter fanget jeg opp det raskt også. Bra start!
    Arne

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.