Om meg

Hei!
Mitt navn er Natalie Eriksen, jeg er 22 år og kommer fra Lørenskog men holder til Oslo. Jeg går andre året på Høyskolen Kristiania (Markedshøyskolen) der jeg studerer markedsføring og merkevareledelse. I denne delen av semesteret er jeg så heldig å få muligheten til å fordype meg i emnet “Digital markedsføring”. I den forbindelse har jeg opprettet denne bloggen som vil være en viktig arena for læring og formidling av kunnskap. Bloggen vil i hovedsak inneholde temaer som interesserer meg i en faglig sammenheng, men egne refleksjoner og tanker vil og sette sitt preg på innholdet. Den digitale verden vi er en del av er i rivende utvikling, og vi har store endringer i vente. Stor nysgjerrighet og læringsvilje vil være sentrale drivere for min utvikling de kommende månedene.

Personlig er jeg motivert, målbevisst og ansvarsfull der jeg ofte stiller høye krav til mine egne prestasjoner. Samtidig er et positivt sinn en viktig faktor for å nå mine mål, både personlig og i jobbsammenheng.
Ved siden av studiene har jeg deltidsstilling på Bik Bok, som gir meg mulighet til å jobbe innenfor en av mine interesser – klær og mote.

Takk for besøket og håper dere vil følge meg videre!
Kontaktinformasjon er tilgjengelig fra bloggens forside.

– Natalie Eriksen